© Copyright meddelelse 2011

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet i henhold til loven om ophavsret og må ikke kopieres, reproduceres eller distribueres under nogen form - hverken helt eller delvist - uden skriftlig tilladelse fra Lyngkilde.

Download eller kopiering af billedmateriale og/eller tekstmateriale er kun tilladt, såfremt der ligger en skriftlig tilladelse fra Lyngkilde.

Behandling af personlige oplysninger

Vi ved, du er interesseret i, hvordan dine personlige oplysninger beskyttes - det er Lyngkilde også. Hvis du giver Lyngkilde oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn, adresse, e-postadresse eller andre personlige oplysninger, forbeholder vi os ret til at anvende dem efterfølgende medmindre du giver udtryk for, at du ikke ønsker det. Hvis du ønsker det, vil du således fra tid til anden modtage oplysninger om vores produkter, serviceydelser, aktiviteter eller andet i forbindelse med vores forretning, hvorimod vi ikke vil bruge personlige oplysninger til andet.

Forretningsforbindelser

Lyngkilde Web indeholder link til andre Web-steder. Lyngkilde er ikke ansvarlig for disse Web-steders praksis vedrørende personoplysninger eller for indholdet på disse Web-steder.

Cookies, Web beacons og andre tekniske muligheder.

Sommetider indsamler vi anonyme oplysninger fra besøg på vores Web, så vi kan yde en bedre kundeservice. Vi sporer f.eks. hvilke domæner, folk besøger os fra, og vi måler også de besøgendes aktivitet på Lyngkilde Web, men vi sørger for at holde disse oplysninger anonyme. Disse anonyme oplysninger kaldes sommetider for "clickstream data". Lyngkilde vil evt. bruge disse data til at analysere tendenser og lave statistikker, for at vi kan yde en bedre kundeservice.

Lyngkilde videregiver kun personlige oplysninger, hvis det kræves af lovgivningen, eller hvis der foreligger en retskendelse.