Følg os på Linkedin
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Endnu en milepæl er nået

Næstved Fjernvarme er fortsat i gang med at udbygge ledningsnettet i Holsted Erhvervsområde, hvor bl.a. Næstved Storcenter, Næstved Megacenter og Retail Park skal tilkobles fjernvarmenettet.

Projektet byder på vejkrydsninger i alle størrelser, men fælles for dem alle er, at området er meget trafikeret, både med tung trafik som forsyner erhvervsområdets butikker, samt meget almindelig trafik, som skal til Næstved By, butikkerne i området – eller til områdets uddannelsesinstitutioner, såsom ZBC.

For at dette kan lade sig gøre, har krydsninger af henholdsvis Øverup Erhvervsvej og Køgevej været en nødvendighed, som begge er store trafikale veje i området. Krydsningen af Køgevej, hvor der kører mellem 10-12.000 køretøjer dagligt, var et arbejde som var planlagt til udførsel i uge 43 og 44.

Arkil spærrede Køgevej mandag i uge 43 og allerede onsdag eftermiddag var tværgravningen udført og de nye fjernvarmerør var lagt i graven, svejst og muffet. Asfalteringen foregik selvsamme dag – og torsdag formiddag blev Køgevej atter åbnet for trafik – mere end 1 uge før planlagt!

Dette er et resultat af gode omkørselsmuligheder, god planlægning af entreprenøren samt et godt samarbejde med vejmyndigheden. Stor ros til alle involverede!

 

Lyngkilde | Præstøvej 39, 4700 Næstved | Theilgaards Torv 1A, 4600 Køge | Telefon 55 72 66 11 | CVR 1901 5637 |
Copyright © Lyngkilde Rådgivende ingeniører FRI - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.