Følg os på Linkedin
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Lyngkilde skal bygge for Københavns Erhvervs Akademi

Lyngkilde er, i samarbejde med Casa Arkitekter valgt som rådgivere ved udbygning af Københavns Erhvervs Akademis afdeling på Lersø Park Alle, København. Opgaven omfatter renovering af 2.600 m2 og nybyggeri af 2.000 m2 og har et samlet budget på ca. 65 mio.

Byggeriet skal huse uddannelsen for El-installatører, som er en 2-årig uddannelse hvor der bl.a. undervises i elektroteknik, forsynings-, regulerings- og installationsteknik.

Byggeriet skal primært rumme undervisningslokaler. Undervisningslokalerne skal være forberedt til ”laboratoriebrug” i forbindelse med undervisning i elektroteknik, forsynings-, regulerings- og installationsteknik.

Den eksisterende bygning rummer auditorium og festsal. Muligheder for at forbedre auditoriefaciliteterne vil indgå i projektet og i totalrådgivers rådgivningsydelse.

Det samlede byggeri forventes at skulle overholde kravene iht. lavenergiklasse 2015 og der er for den eksisterende bygnings vedkommende derfor også tale om en energirenovering hvor totalrådgiver skal rådgive om hvilke energimæssige tiltag der vil være relevante og rentable.

Lyngkilde a/s | Præstøvej 39, 4700 Næstved | Theilgaards Torv 1, 4600 Køge | Telefon 55 72 66 11 | CVR 1901 5637 |
Copyright © Lyngkilde Rådgivende ingeniører FRI - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.