Følg os på Linkedin
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

Sundhedscenter, Faxe

Lyngkilde skal som totalrådgiver stå for etableringen af faciliteter for Faxe Sundhedscenter. Centeret etableres i et samarbejde mellem Region Sjælland og Faxe Kommune.

Projektering og udbud etape 1 i foråret 2012 med indflytning marts 2013. Projektering og udbud etape 2 tandlægeklinik i sommeren 2015 med indflytning maj 2016. Projektet omfatter ca. 6.000 m2 og har et samlet budget på ca. 25,7 mio. Opgaven løses i samarbejde med Arkitektfirmaerne Site og Brunsgaard+Laursen.

”Vi vil samle flest mulige sundhedsfunktioner på ét sted, så områdets borgere får en ny, fælles indgang til de tilbud, de oftest har brug for. Det, der ikke kræver et specialiseret sygehus, skal i stedet kunne håndteres lokalt.

For eksempel den kommunale fysioterapi, tandplejen eller en del af sundhedsplejen, også regionale tilbud skal indeholdes, eksempelvis røntgenfunktion og jordemoderklinik. Endelig er der en lang række private sundhedsaktører, som også skal tænkes ind- og flere er jo allerede rykket ind i området. Det gælder for eksempel de privatpraktiserende læger, speciallæger, fysioterapeuter, kiropraktorer eller måske et fitnesscenter og en sundhedscafé.

Foruden sundhedscentret kan der meget vel tænkes at blive plads til andre former for liberalt erhverv. Der findes også allerede en del boliger på sygehusområdet, som kan udbygges eller renoveres. Alt sammen vil betyde, at Faxe får en helt ny bydel, der nu bliver en mere integreret del af byen.”

Lyngkilde a/s | Præstøvej 39, 4700 Næstved | Theilgaards Torv 1, 4600 Køge | Telefon 55 72 66 11 | CVR 1901 5637 |
Copyright © Lyngkilde Rådgivende ingeniører FRI - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.