Følg os på Linkedin
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

UDVALGTE REFERENCER

Miljø- og Indeklimaafdelingen beskæftiger sig bl.a. medundersøgelser og afhjælpning af indeklimagener i boliger, institutioner ogerhvervslokaler - f.eks. i relation til:

Skimmelsvampe - undersøgelser og renovering

Skimmelrenovering, Iselingehallen, Vordingborg. Gennemførelseaf forundersøgelser og udførelse af dispositionsforslag i forbindelse medmistanke om bæreevnesvigt og skimmelsvampeangreb i tagkonstruktionerne. Gennemførelseaf akutforanstaltninger og total renovering af 2.500 m² fladt tag.

Skimmelrenovering, Herlufmagle Skole, Indskolingsafsnit. Renoveringaf 200 m² fladt tag og 350 m² saddeltag. Tagkonstruktionerne var angrebet afskimmelsvamp med uacceptable påvirkninger af indeklimaet til følge.

Skimmelrenovering, Herlufmagle Skole, Gl. del. Gennemførelseaf forundersøgelser og udførelse af dispositionsforslag i forbindelse medmistanke om skimmelsvampeangrab i flere konstruktionstyper. Gennemførelse afakutforanstaltninger og total renovering af 4.600 m² fladt tag samt diversegulv og vægkonstruktioner.

Udbedring af fugtskader i tage, Skovburren, Næstved. Udbedringaf svigt og skader i tage udført som uventilerede trækassetter medtagpapdækning. Svigt i hygrodiode, ovenly og taghætter havde forårsaget råd ogsvampeskader i trækassetter.

Skimmelrenovering, Stevns Rådhus. Gennemførelse afforundersøgelser og udførelse af dispositionsforslag i forbindelse medindeklimaproblemer og mistanke om skimmelsvampeangrab i tagkonstruktion.Gennemførelse af akutforanstaltninger (rømning) og nedrivning af bygning.

.

Lyngkilde a/s | Præstøvej 39, 4700 Næstved | Theilgaards Torv 1, 4600 Køge | Telefon 55 72 66 11 | CVR 1901 5637 |
Copyright © Lyngkilde Rådgivende ingeniører FRI - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.